Safety School

Alla som köper ny eller begagnad MC hos Carlbarks, oavsett fabrikat och modell, är välkomna att följa med på en heldags körning på Gelleråsens motorbana! 2018 kör vi den 7 augusti

IMG_7237

Carlbarks Safety School startade sommaren 1996. Genom en förarkurs får du som MC lära dig att hantera din MC på ett bättre sätt och bli en ännu säkrare och bättre förare. Självklart finns personal på plats som gärna hjälper dig att ställa in fjädring eller svara på frågor om just din MC!

Under Safety School går vi bland annat genom broms- och kurvteknik. Körningen sker i upp till sju grupper för nybörjare ända upp till mer avancerad körning, där ni själva väljer vilken grupp ni vill åka med. Grupperna leds av instruktörer som följer gruppen hela dagen.

Detta är en enastående möjlighet för dig att lära känna din nya mc, och målet för dagen är att göra dig till en ännu bättre motorcyklist, få nya bekantskaper och ha roligt tillsammans!

 

Till dig som har köpt hoj senaste året, nu är det snart dags för årets roligaste dag!

Tisdag 7/8 så är det äntligen dags för årets upplaga av Carlbarks Safety School! En förarkurs exklusivt för dig som har köpt din mc på Carlbarks. 1996 kördes för första gången Carlbarks Safety School på Gelleråsen i Karlskoga. Tanken med kursen är att du som mc förare skall lära dig att hantera din mc på ett ännu bättre sätt och bli en säkrare och bättre förare, då blir det genast mycket roligare att köra i trafiken. Vi har lärt oss mycket under dessa år och vi har finslipat vårt upplägg då vi bla går igenom bromsteknik och kurvteknik, vi har givetvis med personal som gärna hjälper dig att ställa in fjädring eller svara på frågor om just din mc.  Vi kommer att ha 6-7 grupper med instruktörer och ni får själva välja vilken nivå som passar er allt från nybörjare till mer avancerad körning all åkning sker med instruktören som föråkare. Målet för dagen är att göra dig till en ännu bättre motorcyklist, få nya bekantskaper och jag kan garantera att ni får en otroligt rolig dag! Vi börjar 10.00 och kör till ca 15.30

Anmäl dig här: BOKA

 

Carlbarks Safety School -18


 

Carlbarks Safety School -17

På nedanstående länkar finns samtliga bilder från Safety School 2017.

del 1

del 2

del 3

 

Carlbarks Safety School -16