Nyhet! Andalusien runt i Clintans tecken

  

Vi gör en härlig femdagars MC-tur genom det otroligt vackra Andalusien där naturen växlar oavbrutet. Tar oss genom det vackra landskapet på små och slingriga men bra vägar (inte undra på att man säger att Spanien har Europas bästa vägnät.)

Vi stannar på små pittoreska ställen för att fika och äta lunch. Bli inte förvånade om vi får stanna för att släppa fram en fåraherde, hans hundar och ett hundratals får på vägen. I Andalucia har man inte bråttom.

Övernattar gör vi på gemytliga hotell. Kanske inte alltid femstjärniga men alla med bra standard. Vi gör uppehåll då och då för att titta närmare på sevärdheter utmed vägen, t ex inspelningsplatserna för de klassiska ”spagettiwesternfilmerna”. Man kan nästan känna hur ”Clintan” smyger runt hörnet. Vårt fokus ligger dock på att åka mycket motorcykel tillsammans med likasinnade.

Vi kör med våra nya BMW motorcyklar som är utrustade med toppbox samt sidoväskor, och det finns även innerväskor så ni enklare kan ta med er packning in på de olika hotellen. Er egen resväska lämnar ni kvar på vår bas hotell IPV Palace.

Givetvis blir ni hämtade på flygplatsen av hotellets shuttle, vilken även tar er tillbaka till flyget efter att ni tankat sinnet med otroliga MC-upplevelser i Andalucia. Ingår gör även välkomst- och avslutningsmiddag samt fika och lunch uppe bergen, och givetvis hotellen.Snabba fakta

• Provkör nästa årsmodell!
• Utgår från Fuengirola (utanför Malága)
• 7 dagar med 5 dagar MC-körning
• Ca 250-300 km körning per dag
• Slingriga bergsvägar med fantastiska utsikter
• x stopp på vägen