Nyhet! Andalusien runt i Clintans tecken

  

Vi gör en härlig femdagars MC-tur genom det otroligt vackra Andalusien där naturen växlar oavbrutet. Tar oss genom det vackra landskapet på små och slingriga men bra vägar (inte undra på att man säger att Spanien har Europas bästa vägnät.)

Vi stannar på små pittoreska ställen för att fika och äta lunch. Bli inte förvånade om vi får stanna för att släppa fram en fåraherde, hans hundar och ett hundratals får på vägen. I Andalucia har man inte bråttom.

Övernattar gör vi på gemytliga hotell. Kanske inte alltid femstjärniga men alla med bra standard. Vi gör uppehåll då och då för att titta närmare på sevärdheter utmed vägen, t ex inspelningsplatserna för de klassiska ”spagettiwesternfilmerna”. Man kan nästan känna hur ”Clintan” smyger runt hörnet. Vårt fokus ligger dock på att åka mycket motorcykel tillsammans med likasinnade.

Vi kör med våra nya BMW motorcyklar som är utrustade med toppbox samt sidoväskor, och det finns även innerväskor så ni enklare kan ta med er packning in på de olika hotellen. Er egen resväska lämnar ni kvar på vår bas hotell IPV Palace

Fokus på den här turen är härlig motorcykelåkning men också för de som vill se lite mer än bara krokiga vägar. Vi kommer att åka på fantastiskt fina MC-vägar men också koncentrera oss på att se lite av Andalusien, som har så mycket att erbjuda när det gäller sevärdheter. Detta gör det väldigt lämpligt att ta med frun/sambo eller kompis som passagerare. En liten minisemester med innehåll.

Vi kommer att färdas genom sagolik natur. Natur som skiftar från olivodlingar som sträcker sig så långt ögat kan nå till ökenlandskap som gör att man tror att man är på månen. Vi kommer att se platser där Clint Eastwood har duellerat med gangsters till att se tydliga spår av hur araberna härskade landet i över 600 år. Vi kommer att åka på vägar som gör det lätt att ta med en passagerare så varför inte bjuda frun, flick/pojkvännen på en oförglömlig resa i det vackra Andalusien.

Givetvis blir ni hämtade på flygplatsen av hotellets shuttle, vilken även tar er tillbaka till flyget efter att ni tankat sinnet med otroliga MC-upplevelser i Andalucia. Ingår gör även välkomst- och avslutningsmiddag samt fika och lunch uppe bergen, och givetvis hotellen.


Snabba fakta

• Se datum för resan i vår kalender, resan heter "Andalusien runt i Clintans tecken"
• Kör en BMW R1200GS, R1200GS Adventuer eller F800GS av 2018 års modell
• Utgår från Fuengirola (25 minuter från Malága flygplats) Transfer från flyget ingår
• Vi bor första & sista natten på IPV Palace I Fuengirola samt 4 nätter ute I Andalusien
• 7 dagar med 5 dagar MC-körning
• Ca 250-300 km körning per dag
• Slingriga bergsvägar med fantastiska utsikter