MotoGP Valencia

 

Förra årets succé är tillbaka! Åk med oss och titta på MotoGP-finalen i Valencia!

För andra året i rad gör vi en MC-resa genom det vackra Andalusien till MotoGP-finalen i Valencia. Vi kommer att spendera två dagar på små slingriga vägar för att ta oss till Hotell Setos i Motilla del Palancar där vi kommer att bo natten före och efter tävlingen. Söndag morgon så åker vi till Circuito de la Comunitat Valenciana där vi har bra biljetter på läktaren ”Verde”. Under dagen så kommer vi att se samtliga klasser och tävlingsdagen avslutas med MotoGP-finalen där vi kommer att få se giganterna Rossi, Marquez, Lorenzo, Vinales göra upp om mästerskapet. När vi sedan vänder ”hemåt” så åker vi en ny rutt i det vackra landskapet.

Guiderna på resan är Lasse Carlbark, Peter Lindén och Bengt ”BeO Olsson. Antal platser är begränsade till femton personer. Motorcyklarna som står till ert förfogande är svenskregistrerade, fabriksnya, fullutrustade BMW F850GS, R1200GS samt R1200GS Adventure av 2019 års modell med GPS där varje dags rutt är inlagd, samt sidoväskor och toppbox så vi får plats med packningen. Resväskor etc kan lämnas kvar på hotellet i Fuengirola.

I resan ingår: transfer till och från flygplatsen, motorcykel, försäkring, bränsle, hotell (del i dubbelrum sex nätter), frukost, lunch (ej söndag), middag (ej söndag), entré samt läktarbiljett MotoGP-finalen.
Vi kommer totalt att åka ca 160-180 mil och vi kommer att lägga dagsrutterna på mindre vägar. Ni får själv välja om ni vill åka i grupp med någon av guiderna eller om ni vill åka på egen hand. Det kommer att bli långa körpass varje dag med fin MC-åkning i ett fantastiskt landskap.

Sista bokningsdag 10 oktober