top of page
CarlbarksSweSpain (utan www).png

Andalusiens Pärla

Häng med på eventet ”Andalusiens pärlor”. Här möts du av fantastiska mc-vägar – men får samtidigt smaka på allt annat fantastiskt som Andalucía erbjuder av natur, historia, kultur och mat & dryck. Du bor på vårt fina fyrstjärniga Hotell Occidental som ligger på strandpromenaden i Fuengirola med utsikt över medelhavet.

Väl hemma i Fuengirola avslutar vi dessa oförglömliga dagar med en härlig middag.
Alla är nog lite omtumlade av alla intryck – men vi sätter oss på flyget hem med riktigt breda leenden!

Boende

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. 

Art VIT.png

Program

arrow-down.png
arrow-up.png

Första dagen styr vi mot den lilla charmiga bergsbyn El Chorro och får uppleva en härligt kuperad terräng och serpentiner till vägarna som gör mc-åkningen till en ren fröjd!

 

Väl uppe i bergen dricker vi vårt kaffe med ”rondell­vakterna” i El Burgo, ett stopp som nu blivit till en kär tradition för oss!

 

På återresan till Fuengirola passerar vi små samhällen med namn som sätter fantasin i rörelse, Álora, Pizzara och Alhaurín el Grande som alla vittnar om Spaniens förflutna. 

arrow-down.png
arrow-up.png

Nästa dag är det  Zahara och fina Parque natural de la Sierra Grazalema som gäller, och vi befinner oss nu på över 1.000 meters höjd. 

arrow-down.png
arrow-up.png

Tredje dagen bjuder på det vi kallar ”korkskruven”, och du förstår förstås att det inte handlar om fyrfiliga autostrador! Här möter oss berg och djupa dalar med helt magiska vägar! 

Vad ingår?

• Transfer Málaga flygplats

• Fabriksny svenskregistrerad mc inkl bensin och försäkring

• Svenska guider

• Fyra nätter på hotell inkl frukost (del i dubbelrum)

• Välkomst- och avskedsmiddag och alla luncher

Yamaha H21 Grupp 2-286.jpg
Art VIT.png
varning.png

BILD PÅ KARTA

Priser

BMW F750GS

15.900:-

BMW R1250GS

16.900:-

Kommande event

Carlbarks Motor

Norra Mosåsvägen 1

6971 Kumla

Kontakt

+46 19-75 07 01

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit YouTube Ikon

© 2023 Carlbarks motor event.

bottom of page