top of page

Events

Enjoy Spain

Egentligen är det lite av en slump att vi alls kör där nere – det som en gång var en kick-off för oss själva där vi körde mc just i den spanska solen är idag något vi gör för våra kunder från Sverige, Danmark och Norge.

 

Här kan du läsa mer om hur några av våra idag över 700 deltagare upplevde sina resa, några av alla de vill vara med om den ultimata körupplevelsen, på härligt slingrande vägar över berg och genom djupa dalar i ett magiskt landskap!

 

Och så allt annat kul vi kan hitta på, som guidningar, vinprovning och flamenco. Många skratt och nya vänner icke att förglömma!

Event
IMG_1211-edit.JPG

"Portugal nästa..."

Bruno Lindblom från Fornåsa fick smak på Carlbarks event i våras och valet blev lätt att följa med till Portugal i höst:
   – På återträffen i Kumla i maj berättade Lasse om Portugal och jag blev direkt jättesugen för eventet i Spanien i våras var det bästa jag varit med om! Att åka själv eller med en kompis är inte samma sak för man vet ju inte vad man ska titta på och åker lite i blindo..

IMG_3054.JPG

"All inclusive"
med Carlbarks

Per Wallén är pensionerad polis som körde MC i tjänsten under flera år. Per har femtioen säsonger bakom sig:
   – Att bara sätta sig på planet och så är allt fixat med kanoncyklar i tiptop, suverän mc-körning i en solsäker del av Europa och på underbara vägar. Grusbranter, lervälling och vattendrag kan ju vara utmaningar i sig, men de här dagarna var ren njutning! 

20171026_123956.jpg

En riktigt veteran
på spanska vägar

Yvonne Kjellin från Stockholm har   varit med oss i Spanien inte mindre än tre gånger:
– Det är så häftigt att komma dit ned! Det trevliga upplägget med dagsturerna, vacker natur, fina vägar och alla trevliga man åker med och charmiga ställen vi hamnat på! Och bara det att få köra nya fina motorcyklar! 

andersson-hemsida-1x1.jpg

"Vi vidgade våra
mc-vyer i Spanien!"

Gunnel och Jan Andersson från Helsingborg läste om Carlbarks event i en mc-tidning och blev sugna på att hänga på och bestämde sig också för det:

– Det ångrar vi inte.
Det var ett riktigt bra upplägg av körningen, som var varierad och ingen behövde ”flåköra”. Allt var i toppklass också med boendet, maten och guiderna! 

collage-alva-carlsson.jpg

Yngst hittills
i Carlbarks Spanien

Alva Carlsson från Strömstad var med sina 20 år den yngsta deltagaren hittills på våra event: 
   – Det var en häftig upplevelse! Det är klart att det kändes pirrigt för jag visste ju inte vad som väntade och hade då bara haft mitt mc-kort i ett halvår. Inte heller hade jag kört utomlands, bara lite i Norge. Aldrig heller i grupp så också det triggade mig. 

susanne-bessman-europa.jpg

"Mitt livs resa!"

Susanne Bessman från Stockholm

förverkligade en drömresa med sin nya BMW R1250GSA:

– Jag kan varmt rekommendera upplägget att köpa en av Carlbarks hojar i Málaga och sedan köra hem till Sverige i egen takt på slingriga vägar genom Europa.

Deltagare
Videos

Videos

"We took part!"

unnamed (kopia).png

På  vår sida på YouTube hittar du fler filmer från eventen!

Press

logo-motorrad.png
maria-thorsson-bike-2019-9-uppslag-1.jpg
Press

Contact

Get in touch
& book.

Tack! Meddelandet är nu skickat

Subscribe to our newsletter!

Kontakt
bottom of page