top of page
collage-alva-carlsson.jpg

Alva Carlsson

Yngsta deltagaren hittills

Yngsta deltagaren hittills

Facebook-inlägg 2019-03-04

– MC-event i Spanien?
– Min pojkvän ville åka och jag tyckte det verkade vara en häftig upplevelse. Det är klart att det kändes pirrigt för jag visste ju inte vad som väntade där nere och jag hade bara haft mitt mc-kort i ett halvår då. Inte heller hade jag kört utomlands tidigare. Bara lite i Norge. Det som lockade med Spanien var vägarna, som jag sett på bilder är riktigt fina, och klimatet. Jag hade innan dess aldrig kört igrupp så även det triggade mig. Och förstås att få lära känna en massa nya människor. 

– Hur var upplevelsen?
– Det var nog lite svårare än jag trodde innan så jag fick koncentrera mig till max och var hur trött som helst efter första dagen. Allt var ändå toppen, och redan andra dagen kom jag in i körningen och sedan var det bara jättekul och jag kunde njuta av allt! Vägarna och landskapet var så mycket finare än jag kunde tro och jag vill en dag ha ett litet hus och hoj där nere! Helt fantastiskt! Och även om eventet ju inte var en körskola så lärde jag mig otroligt mycket! 

– Mersmak?
– Helt klart! Jag var nära på att boka i vår igen men hade ingen att åka med för jag vill inte åka själv. Det stora med att resa så här var för mig förstås alla dessa vägar, för man får ju inte en sådan fin mc-körning i Sverige. Hotellet var dessutom toppen. Och det går inte att få bättre bemötande än jag fick av Lasse och de andra guiderna! Otroligt fint!

Fakta: Alva Carlsson från Strömstad var med sina 20 år den yngsta deltagaren
vi hittills haft med på våra event. Hon kör idag en CBR300 mest hemikring men också i Norge. Hon hade en BMW ”A2” på eventet, en mc med begränsad effekt för just A2-körkort.

Foto: Bengt "BeO" Ohlsson

Text: Paúl Danielsson

bottom of page