top of page

tis 09 apr.

|

Spanien

Andalucien runt "Clintan" (4 platser kvar) (1)

Vi kör vidare med vårt succéupplägg.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Andalucien runt "Clintan" (4 platser kvar) (1)
Andalucien runt "Clintan" (4 platser kvar) (1)

Tid och plats

09 apr. 2019 21:00 – 10 apr. 2019 01:00

Spanien, Fuengirola

Om evenemanget

Andalusien runt i Clintans tecken

För dig som vill åka mycket motorcykel så kör vi för andra året denna resa.

Vi gör en härlig femdagars MC-tur genom det otroligt vackra Andalusien där naturen växlar oavbrutet. Tar oss genom det vackra landskapet på små och slingriga men bra vägar (inte undra på att man säger att Spanien har Europas bästa vägnät.)

Vi stannar på små pittoreska ställen för att fika och äta lunch. Bli inte förvånade om vi får stanna för att släppa fram en fåraherde, hans hundar och ett hundratals får på vägen. I Andalucia har man inte bråttom.

Övernattar gör vi på gemytliga hotell. Kanske inte alltid femstjärniga men alla med bra standard. Vi gör uppehåll då och då för att titta närmare på sevärdheter utmed vägen, t ex inspelningsplatserna för de klassiska ”spagettiwesternfilmerna”. Man kan nästan känna hur ”Clintan” smyger runt hörnet. Vårt fokus ligger dock på att åka mycket motorcykel tillsammans med likasinnade.

Vi kör med våra nya BMW motorcyklar som är utrustade med toppbox samt sidoväskor, och det finns även innerväskor så ni enklare kan ta med er packning in på de olika hotellen. Er egen resväska lämnar ni kvar på vår bas hotell IPV Palace

Fokus på den här turen är härlig motorcykelåkning men också för de som vill se lite mer än bara krokiga vägar. Vi kommer att åka på fantastiskt fina MC-vägar men också koncentrera oss på att se lite av Andalusien, som har så mycket att erbjuda när det gäller sevärdheter. Detta gör det väldigt lämpligt att ta med frun/sambo eller kompis som passagerare. En liten minisemester med innehåll.

Vi kommer att färdas genom sagolik natur. Natur som skiftar från olivodlingar som sträcker sig så långt ögat kan nå till ökenlandskap som gör att man tror att man är på månen. Vi kommer att se platser där Clint Eastwood har duellerat med gangsters till att se tydliga spår av hur araberna härskade landet i över 600 år. Vi kommer att åka på vägar som gör det lätt att ta med en passagerare så varför inte bjuda frun, flick/pojkvännen på en oförglömlig resa i det vackra Andalusien.

Givetvis blir ni hämtade på flygplatsen av hotellets shuttle, vilken även tar er tillbaka till flyget efter att ni tankat sinnet med otroliga MC-upplevelser i Andalucia. Ingår gör även välkomst- och avslutningsmiddag samt fika och lunch uppe bergen, och givetvis hotellen.

Dag 1 - Lördag 30/3 Resdag

När ni har anlänt till Malaga flygplats så hämtas ni upp och blir körda till Hotell IPV Palace & Spa i Fuengirola. Där äter vi en gemensam välkomstmiddag på natten bor vi på IPV Palace & Spa i Fuengirola.

Dag 2 - t.o.m Dag 6 Söndag 31/3 t.o.m Torsdag 4/4

Så åker vi mycke motorcykel i fem dagar i det underbara Andalusien . Vi bor på fyra olika hotell. Torsdag eftermiddag så är vi tillbaks i Fuengirola där vi bor sista natten på IPV Palace & Spa.

Dag 7 - Fredag 5/4 Hem resa

Efter en gemensam frukost så rullar vår shuttle mot Malaga flygplats. Vill ni så går det utmärkt att stanna några dagar extra och njuta av värmen.

Snabba fakta

• Vi bor första & sista natten på IPV Palace I Fuengirola samt 4 nätter ute I Andalusien

• 7 dagar med 5 dagar MC-körning

• Ca 250-350 km körning per dag

• Slingriga bergsvägar med fantastiska utsikter

Biljetter

 • BMW F750GS A2

  För dig som har begränsad körkortstyp A2

  23 900,00 kr
  Försäljning avslutad
 • BMW F750GS Sänkt

  Fabrikssänkt Sadelhöjd 770 mm

  23 900,00 kr
  Försäljning avslutad
 • BMW R1250GS

  24 900,00 kr
  Försäljning avslutad
 • BMW R1200GS Sänkt

  Fabrikssänkt Sadelhöjd 800 mm

  24 900,00 kr
  Försäljning avslutad
 • BMW R1250GS Adventure

  24 900,00 kr
  Försäljning avslutad
 • BMW R1200GS Adventure Sänkt

  Fabrikssänkt Sadelhöjd 840 mm

  24 900,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Som passagerare

  9 900,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Enkelrumstillägg 6 nätter

  2 900,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Extranatt del i dubbelrum

  750,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page