top of page
collage-eventsida-2020-4.png

Oslagbar "kombo".

Möt fantastiska mc-vägar av asfalt och grus i ett makalöst vackert landskap, rikt på historia och kultur. Häng med oss i en härligt annorlunda mc-åkning i vårt helt nya event där vi kombinerar ”Andalusiens pärlor” och ”T7, där asfalt möter grus”! 

De tre första kördagarna blir på våra fina BMW R1250GS/A där du får uppleva vägar du inte trodde fanns i en härligt kuperad terräng som gör mc-åkningen till en ren fröjd!

 

Du får möta bergsbyn som lilla charmiga El Chorro och platser som Zahara och fina Parque natural de la Sierra Grazalema på över 1.000 meters höjd! Självklart ska vi också köra vägsträckan vi själva döpt till ”korkskruven”, och du förstår förstås att det inte handlar om fyrfiliga autostrador! 

    

Du smälter alla fina intryck under en vilodag på vårt fina Hotell Occidental som ligger på strandpromenaden i Fuengirola med utsikt över medelhavet.

  

Under tre dagar där­efter blir du kompis med roliga Yamaha Ténéré 700, som vi upplever en annan sida av Andalusien med, där vi söker oss mer ut i naturen och då ofta på roliga grusvägar. 

    

Nej, vi ska inte bada i floder och bygga hyddor i vild­marken. Vi har valt ett upplägg
för dig som kanske hellre söker ett äventyr som är lite av ”light edition”.

    

Med vårt nya event ”Oslagbar kombo” vill vi mixa kul mc-åkning med stunder då du får njuta av allt härligt som Andalusien och denna del av Europa har att erbjuda av mat, dryck och kultur! 

Fakta om eventet

 

•  6 dagars mc-åkning

 

Vad ingår? 

• Transfer Málaga flygplats

• Fabriksnya svenskregistrerad mc inkl bensin och försäkring

• Svenska guider

• 8 nätter på hotell inkl frukost (del i dubbelrum)

• Välkomstmiddag och alla våra luncher

 

Vad som inte ingår?

•    Flygresa

Pris

•    30.900:-

Vi lämnar självklart full avbokningsrätt på deltagandet i orostiderna som nu är med coronaviruset. Vi fakturerar deltagarna först efteråt, så har du haft skäl att inte kunna delta så betalar du ingenting! 

Boka ditt event här!

bottom of page