top of page
collage-eventsida-2020-3.png

Succé från dag 1

Där väg möter hav.

I vår otröttliga jakt efter nya fantastiska mc-vägar har vi funnit en resa som slår det mesta! I eventet ”Portugal, där väg möter hav” får du uppleva de kanske finaste delarna i detta lilla land som ändå erbjuder så fantastiskt mycket av spännande historia, kultur, vackra vyer, mat och dryck. 

Första dagens färd går på härligt slingrande vägar genom ett av Spaniens allra finaste bergsområden till den mysiga staden Jerez de la Frontera. Vi gör ett stopp på vägen dit och får en grandios syn från nästan elvahundra meter ned till sjön Zahara de la Sierra.

    

Jerez de la Frontera är en av Europas äldsta städer, nog mest känd för sin tillverkning av sherry­viner. Jo, ordet sherry är en omskrivning av just Jerez. 

  

Nästa dag är målet den portu­gisiska gränsen och den lilla pittoreska byn Mértola, med sin kyrka som är en moské från 1100-talet. 

 

Dagen efter blir etappen till ”världens ände”, Sagres på Algarvekusten där Europas väst­ligaste udde möter mäktiga Atlanten! 

  

Vi vänder åter hem via det mytomspunna landskapet ”Extremadura” via charmiga små städer som Beja och Zafra för att sista kvällen nå Ronda, Spaniens kanske vackraste stad, med anor från romartiden.    

    

Så tillbaka till Fuengirola igen dagen efter. Hemlängtan? Nja, nog hade vi kunnat tänka oss att fortsätta äventyret några dagar till… 

Fakta om eventet

 

•  7 dagars mc-åkning, ca 170 mil

 

Vad ingår? 

• Transfer Málaga flygplats

• Fabriksny svenskregistrerad mc inkl bensin och försäkring

• Svenska guider

• Åtta nätter på hotell inkl frukost (del i dubbelrum)

• Nästan alla middagar och alla luncher

 

Vad som inte ingår?

•    Flygresa

Pris

•    Från 31.900:-

Vi lämnar självklart full avbokningsrätt på deltagandet i orostiderna som nu är med coronaviruset. Vi fakturerar deltagarna först efteråt, så har du haft skäl att inte kunna delta så betalar du ingenting! 

Boka ditt event här!

bottom of page